Reball

 

Reball

Reballen is een variant op paintball alleen dan zonder verf. Binnen de verlaten droogkamers van de steenfabriek waan je je in een surrealistische slagveld. Maak jij op de meest spannende momenten de juiste keuze? Beweeg je snel en onopvallend en kan je tactisch nadenken? Dan ben jij een ware winst voor jouw team! De wapens waarmee gespeeld wordt lijken deels op echte wapens maar werken op perslucht. De balletjes die geschoten worden wil je zeker ontwijken. Voor de veiligheid draagt iedereen een veiligheidsmasker.

Mocht u even moeten wachten dan hebben we een aparte bar/lounge gedeelte waar u heerlijk kunt ontspannen met een hapje en drankje. Tevens is er een dartbord en tafelvoetbal aanwezig voor de liefhebbers.

Let op: Er is een officiële minimum leeftijd vanaf 18 jaar krachtens artikel 31 lid 4 van de wet wapens en munitie.

Vanaf €7,50 p.p.

Bekijk hier alle informatie, voorwaarden en prijzen. 


 

 

de blaauwe arena wageningen

 

Naast Panorama Restaurant De Blaauwe Kamer is circa 500 vierkante meter ruimte vrijgemaakt voor het spelen van de spannendste en meest uitdagende spellen in De Blaauwe Arena. Vanuit De Blaauwe Arena organiseren wij verschillende groepsactiviteiten. Kinderfeestjes, bedrijfsuitjes, vrijgezellenfeesten of familiedagen, voor elk soort gelegenheid kunt u bij ons terecht. Aansluitend een hapje eten? Geen probleem! Het Panorama Restaurant is één deur verder waar u heerlijk de dag kunt afsluiten!

to top button