Vacature activiteitenbegeleider De Blaauwe Arena

Leuk verdienen in een afwisselende en zelfstandige parttimebaan?

Dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Wij zijn op zoek naar parttime activiteitenbegeleiders voor ons activiteitencentrum De Blaauwe Arena op de dagen woensdag, vrijdag en zaterdag. Voor minimaal 3 uur en maximaal twaalf uur in de week.

De Blaauwe Arena is gevestigd boven het restaurant De Blaauwe Kamer met zo’n 500 vierkante meter ruimte voor het spelen van interactieve en spannende spellen waaronder; Lasergame 2.0, Archery Tag en Escape Rooms voor de jeugd.

Als je bij ons komt werken zijn dit ook de activiteiten die je onder andere gaat begeleiden. Deze worden vaak geboekt i.c.m. kinderfeestjes, bedrijfsuitjes, vrijgezellenfeesten, familiediners en studentengroepen. Het is dus belangrijk dat je het leuk vindt om met verschillende leeftijdsgroepen te werken. Onze jongsten gasten zijn 7 á 8 jaar, maar ook jongeren, studenten, volwassenen, papa’s, mama’s en opa’s en oma’s komen bij ons in De Blaauwe Arena.

Je draait je hand niet om voor wat improvisatie en je hebt een goed aanpassingsvermogen. Elk feestje kan ineens anders lopen en jij vindt het leuk om daar op een flexibele en creatieve manier mee om te gaan. Vragen die in je opkomen probeer je eerst zelf op te lossen, want je werkt voornamelijk zelfstandig en deze verantwoordelijkheid vind je prettig.

Je werktijden vallen binnen 11.00 uur ’s ochtends en 22.00 uur s’avonds. Soms loopt het iets uit, soms ben je iets eerder klaar. Een activiteit duurt ca 2 a 3 uur. Je werkt dan een shift van bijvoorbeeld 3 uur. Zijn er meerdere activiteiten achter elkaar dan werk je bijvoorbeeld 6 uur. Dit krijg je van tevoren te weten via je je rooster.

Over je rooster gesproken. In onze app geef je je eigen beschikbaarheid en je gewenste vrije dagen door. Op die manier heb jij controle over wanneer je werkt (en vrij wilt zijn).

Renske ba
lasergame6a

Ervaring met begeleiding, mensen op sleeptouw nemen of groepsbegeleiding is gewenst of ben je bereid bij ons te leren. De ervaring waar we het over hebben is bijvoorbeeld zoiets als; scouting, training geven aan een sportteam, kampleiding, overblijfmedewerker of iets soortgelijks.

Je bent minimaal 18 jaar, maar ook als je ouder of veel ouder bent nodig we je uit te solliciteren.

Afhankelijk van leeftijd en ervaring verdien je tussen de 8 en 12 euro per uur bruto. Daarnaast deel je ook mee in de fooi (van het restaurant), wat kan oplopen tot een euro per uur.

Een paar pluspunten in een notendop:

  • Hoger salaris dan conform horeca cao
  • 3 tot 12 uur werk (verspreidt over 1 a 3 dagen)
  • Je hoeft niet standaard elk weekend te werken
  • Per direct beginnen
  • Reiskosten vergoeding
  • We hebben geen voorkeur qua leeftijd
  • Je geeft je eigen beschikbaarheid aan in onze persooneels app aan

Wat kom jij brengen?

Als activiteitenbegeleider ben je uiteraard sociaal, je vindt het leuk om gasten een top-middag en/of avond te bezorgen. Je houdt ervan om mensen te enthousiasmeren, zaken goed te regelen en te organiseren. Daarnaast heb je er geen moeite mee om voor groepen te spreken en komen mensen als vanzelf bij jou met vragen, omdat je rust en vertrouwen uitstraalt.

Wij leren je graag kennen! Bij ons geldt de regel: bij twijfel solliciteren. En het sollicitatieproces houden we graag simpel. Schrijf in een paar regels waarom je graag bij ons wil werken en mail dat samen met je cv (inclusief foto) naar: info@deblaauwearena.nl. Je krijgt binnen een week reactie.

to top button