Welkom

Midden in het natuurgebied De Blauwe Kamer in Wageningen vindt u het prachtig gelegen Panorama Restaurant De Blaauwe Kamer. Binnen de deuren van ons restaurant heeft elk gedeelte zijn eigen ambiance.

Lunchen of dineren in onze serre is een echte aanrader, met het prachtige uitzicht over de natuur, de Nederrijn en de Grebbeberg. Elk jaargetijde brengt een andere sfeer met zich mee, maar één ding is duidelijk: dat uitzicht verveelt nooit!

Midden in het natuurgebied

MET UITZICHT OP DE NEDERRIJN

Serre met uitzicht

Genieten in een sfeervolle ambiance

In de zomer kunt u genieten op ons grote meervoudige terras dat gelegen is aan een grote visvijver, een hertenweide en de Neder-Rijn. Hier bent u al vroeg in de ochtend verzekerd van een overheerlijk zonnetje. Wanneer het buiten wat frisser wordt, kunt u binnen of in onze verwarmde overdekte serre heerlijk vertoeven voor een drankje, lunch of diner. Het interieur is licht en ruim opgezet. Het restaurant is aangekleed met waterdamp open-haarden en een aquarium van 2 meter lang met verschillende vissoorten waaronder discusvissen. Hierdoor straalt het restaurant een open maar ook warm gevoel uit waarin u zich volledig kunt ontspannen.

Smaakvol genieten

Kom heerlijk lunchen en dineren bij Panorama Restaurant De Blaauwe Kamer. Met veel zorg wordt elk seizoen de menukaart samengesteld, bestaande uit heerlijke verse producten. U kunt al vanaf €27,00 smaakvol genieten van ons driegangen keuzemenu. Ook voor vergaderingen, buffetten, feesten en zelfs barbecueën kunt u terecht bij Panorama Restaurant De Blaauwe Kamer.

Een bezoek aan ons restaurant is ideaal te combineren met een safaritocht over de prachtige Nederrijn met safarischip De Blauwe Bever (verzorgd door Stichting Rijnoevervaarten),  of een wandeling of fietstocht in het natuurgebied De Blauwe Kamer. Naast de ingang van ons restaurant bevindt zich het informatiecentrum over dit natuurgebied. Hier kunt u terecht voor routes, tips en vragen over dit bijzondere rivieroeverreservaat langs de Nederrijn. Kijk vast op de website van het Utrechts Landschap wat dit prachtige natuurgebied te bieden heeft.

terras restaurant de blaauwe kamer wageningen
ONZE KLEINE GASTEN VERMAKEN ZICH IN ONZE

Speelkamer

Speciaal voor onze kleine gasten is er een speelkamer gemaakt. Tijdens het wachten op de heerlijke gerechten kunnen kinderen, zowel jong en oud, zich vermaken in de speelkamer. Deze gezellige kamer is geschilderd in de natuurkleuren van het natuurgebied. De kamer heeft leerzame, vermakelijke speelsystemen en interactieve bezigheden. Op reservering (vooraf) en op basis van beschikbaarheid is tegen betaling ook De Blaauwe Arena beschikbaar. O.a. lasergamen, archery tag en Reball.

 

Wat kunnen onze kleine gasten o.a. vinden in de speelkamer:

  • Twee speeltabletten
  • Tafelvoetbal
  • Mini keuken
  • Kruipslang
  • Krijtbord
  • Fleece junglekleed
  • Mini glijbaan
  • XL-blokken
de blaauwe kamer wageningen speelkamer
HULP

Bedieningsrobots

Heeft u er al één zien rijden? Wij experimenteren op het moment met onze serveerrobot. Natuurlijk niet ter vervanging, maar ter ondersteuning van onze service. Zo hebben onze bedieningsmedewerkers meer tijd voor u aan tafel en rijdt de robot de drankjes en gerechten rond. Die worden vervolgens, gewoon zoals u gewend bent door de bediening bij u uitgeserveerd.

Graag tot snel op ons terras!

PS: wij zoeken nog een geschikte naam voor de serveerrobot. Suggesties?

Parkeren voor de deur:

De Blaauwe Kamer heeft de beschikking over een riante parkeergelegenheid voor de deur. Bij drukte kan ook de parkeerstrook langs de kant van de Rijn gebruikt worden.

to top button