Welkom

Midden in het natuurgebied De Blauwe Kamer in Wageningen vindt u het prachtig gelegen Panorama Restaurant De Blaauwe Kamer. Binnen de deuren van ons restaurant heeft elk gedeelte zijn eigen ambiance.

Een echte aanrader is dineren in onze serre, met het prachtige uitzicht over de natuur, de Nederrijn en de Grebbeberg. Elk jaargetijde brengt een andere sfeer met zich mee, maar één ding is duidelijk: dat uitzicht verveelt nooit!

Midden in het natuurgebied

MET UITZICHT OP DE NEDERRIJN

restaurant de blaauwe kamer in wageningen

Genieten in een sfeervolle ambiance

In de zomer kunt u genieten op ons terras dat is gelegen aan een grote visvijver en een hertenweide. Hier bent u al vroeg in de ochtend verzekerd van een overheerlijk zonnetje. Wanneer het buiten wat frisser wordt, kunt u binnen heerlijk vertoeven. Het interieur is licht en ruim opgezet. Het restaurant is aangekleed met waterdamp open-haarden en een aquarium van 2 meter lang met verschillende vissoorten waaronder discusvissen. Hierdoor straalt het restaurant een open maar ook warm gevoel uit waarin u zich volledig kunt ontspannen.

Smaakvol genieten

Kom heerlijk lunchen en dineren bij Panorama Restaurant De Blaauwe Kamer. Met veel zorg wordt elk seizoen de menukaart samengesteld, bestaande uit heerlijke verse producten. U kunt al vanaf €21,50 smaakvol genieten van ons driegangen keuzemenu. Ook voor vergaderingen, buffetten, feesten en zelfs barbecueën kunt u terecht bij Panorama Restaurant De Blaauwe Kamer.

Een bezoek aan ons restaurant is ideaal te combineren met een safaritocht over de prachtige Nederrijn met safarischip De Blauwe Bever (verzorgd door Stichting Rijnoevervaarten),  of een wandeling of fietstocht in het natuurgebied De Blauwe Kamer. Naast de ingang van ons restaurant bevindt zich het informatiecentrum over dit natuurgebied. Hier kunt u terecht voor routes, tips en vragen over dit bijzondere rivieroeverreservaat langs de Nederrijn. Kijk vast op de website van het Utrechts Landschap wat dit prachtige natuurgebied te bieden heeft.

terras restaurant de blaauwe kamer wageningen
ONZE KLEINE GASTEN VERMAKEN ZICH IN ONZE

Speelkamer

Speciaal voor onze kleine gasten is er een speelkamer gemaakt. Tijdens het wachten op de heerlijke gerechten kunnen kinderen, zowel jong en oud, zich vermaken in de speelkamer. Deze gezellige kamer is geschilderd in de natuurkleuren van het natuurgebied. De kamer heeft leerzame, vermakelijke speelsystemen en interactieve bezigheden. Op reservering (vooraf) en op basis van beschikbaarheid is tegen betaling ook De Blaauwe Arena beschikbaar. O.a. lasergamen, archery tag en Reball.

 

Wat kunnen onze kleine gasten o.a. vinden in de speelkamer:

  • Twee speeltabletten
  • Tafelvoetbal
  • Mini keuken
  • Kruipslang
  • Krijtbord
  • Fleece junglekleed
  • Mini glijbaan
  • XL-blokken
de blaauwe kamer wageningen speelkamer
to top button
25% lunchkorting
Bon twv 125 euro
25% dinerkorting
Bijna!
Gratis drankje non alc.
Bon twv 100 euro
Gratis drankje alcoh.
Niet je geluksdag!
Geen prijs!
Gratis cocktail
Morgen beter!
Gratis dessert
De Blaauwe Kamer Special! Draai, ontvang en verzilver je cadeau!!

Wij zijn erg blij om je na 1 juni weer te mogen ontvangen, daarom vieren we dit graag samen! 

Spelregels:

-Niet geldig i.c.m. andere acties en/of op feestdagen
-Cadeau's geldig voor 1 persoon, eenmalig te verzilveren
-Cadeau's te verzilveren bij je aankomende of volgende bezoek, uitgezonderd de direct inwisselbare (wordt vermeld)
-Maak direct een nieuwe reservering bij de bar en je mag nog een keer draaien!