Reserveren

Reguliere openingstijden

Ma t/m zo: 10.00 - 15.45 en 17.00 - 22.00
Keuken: 11.30 - 21.00

Bekijk hier de Corona-huisregels

 

Reserveren

Het reserveringsysteem is live en bekijkt of er weer tafels vrij zijn gekomen. Dit kan per moment verschillen. Zonder reservering binnenlopen om te bekijk of er nog een plek beschikbaar is mag uiteraard ook altijd.

Voor het maken van een reserveringsaanvraag vragen wij u vriendelijk gebruik te maken van onderstaand reserveringssysteem. Kunt u niet online reserveren dan kunt u gerust contact opnemen met ons via 0317-421410.

Heeft u speciale wensen?
Geef dit dan bij de opmerkingen in de laatste stap zo duidelijk mogelijk aan zodat wij uw wensen optimaal kunnen verzorgen.

Uiteraard houden wij ons aan alle richtlijnen die gesteld zijn door het RIVM. Uw veiligheid staat bij ons hoog in het vaandel.

Panorama Restaurant De Blaauwe Kamer steunt in 2020 het goede doel ChildsLife. ChildsLife zorgt ervoor dat kinderen in landen als Roemenië, Ghana en Kenia elke dag een maaltijd en schoon drinkwater krijgen.

Als restaurant vinden wij het symbolisch om een bijdrage te leveren aan deze primaire levensbehoeften. Daarnaast zorgt ChildsLife dat de kinderen goed onderwijs krijgen en het uiteindelijke doel is dat de gemeenschappen zelfredzaam worden.

Kan je wat missen? Dan vragen wij jou vriendelijk om net als ons een bijdrage te doen aan dit goede doel.

Doneer Nu

HULP

Bedieningsrobots

Heeft u er al één zien rijden? Wij experimenteren op het moment met onze serveerrobot. Natuurlijk niet ter vervanging, maar ter ondersteuning van onze service. Zo hebben onze bedieningsmedewerkers meer tijd voor u aan tafel en rijdt de robot de drankjes en gerechten rond. Die worden vervolgens, gewoon zoals u gewend bent door de bediening bij u uitgeserveerd.

Graag tot snel op ons terras!

PS: wij zoeken nog een geschikte naam voor de serveerrobot. Suggesties?

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van al onze acties en nieuws door u in te schrijven op onze nieuwsbrief.

to top button

Doe mee aan De Blaauwe Kamer Special!

Draai, ontvang en verzilver uw cadeau! (geheel gratis)

6 jaar De Blaauwe Kamer, dit vieren we graag met u!

Klik hier om te draaien ->