Reserveren

24 uur per dag staat De Blaauwe Kamer assistent (AI) voor je klaar, vraag maar raak!πŸ‘
Reguliere openingstijden

Ma t/m zo: 10.00 - 22.00
Keuken: 11.30 - 21.00

Tussen 15.30 en 17.00 is de deur even gesloten voor nieuwe binnenkomende gasten. (gasten die voor 15.30 binnen zijn kunnen te allen tijde blijven zitten)

(Besloten groepen 20+ kunnen in overleg eerder dan 17.00 naar binnen)

 

Reserveren

Het reserveringsysteem is live en bekijkt of er weer tafels vrij zijn gekomen. Dit kan per moment verschillen. Zonder reservering binnenlopen om te bekijk of er nog een plek beschikbaar is mag uiteraard ook altijd.

Voor het maken van een reserveringsaanvraag vragen wij u vriendelijk gebruik te maken van onderstaand reserveringssysteem.Β Kunt u niet online reserveren dan kunt u gerust contact opnemen met ons via 0317-421410.

Heeft u speciale wensen?
Geef dit dan bij de opmerkingen in de laatste stap zo duidelijk mogelijk aan zodat wij uw wensen optimaal kunnen verzorgen.

Panorama Restaurant De Blaauwe Kamer steunt ook in 2024 het goede doel ChildsLife. ChildsLife zorgt ervoor dat kinderen in landen als RoemeniΓ«, Ghana en Kenia elke dag een maaltijd en schoon drinkwater krijgen.

Als restaurant vinden wij het symbolisch om een bijdrage te leveren aan deze primaire levensbehoeften. Daarnaast zorgt ChildsLife dat de kinderen goed onderwijs krijgen en het uiteindelijke doel is dat de gemeenschappen zelfredzaam worden.

Kan je wat missen? Dan vragen wij jou vriendelijk om net als ons een bijdrage te doen aan dit goede doel.

Doneer Nu

HULP

Bedieningsrobots

Heeft u er al één zien rijden? Wij experimenteren op het moment met onze serveerrobot. Natuurlijk niet ter vervanging, maar ter ondersteuning van onze service. Zo hebben onze bedieningsmedewerkers meer tijd voor u aan tafel en rijdt de robot de drankjes en gerechten rond. Die worden vervolgens, gewoon zoals u gewend bent door de bediening bij u uitgeserveerd.

Graag tot snel op ons terras!

PS: wij zoeken nog een geschikte naam voor de serveerrobot. Suggesties?

Parkeren voor de deur:

De Blaauwe Kamer heeft de beschikking over een riante parkeergelegenheid voor de deur. Bij drukte kan ook de parkeerstrook langs de kant van de Rijn gebruikt worden.

to top button