24 uur per dag staat De Blaauwe Kamer assistent (AI) voor je klaar, vraag maar raak!👍

Het houden van een familiefeest

 • Ben je binnenkort jarig?
 • Zijn jullie x aantal jaar getrouwd?
 • Staat er een familiereünie op de planning?

Een familiefeest is hartstikke leuk, lekker eten en drinken, goed bijpraten en lachen met elkaar. Zo’n dag waar je later met een glimlach op terugkijkt, daar doe je het voor toch?

Jij voelt er weinig voor om:

 • Zelf als bediende rond te rennen en zo niemand eigenlijk zelf echt te spreken.
 • Zorg te dragen voor alle boodschappen en het regelen van extra tafels en stoelen.
 • De voorbereiding van het eten (wat valt er wel en niet in de smaak bij mensen?)
 • De volgende dag urenlang bezig te zijn met alle rommel.

Jij wilt gewoon een familiefeest waar je zelf van kan genieten, waar de ambiance gezellig en ontspannend is. In een mooie omgeving wat voor iedereen goed te bereiken is en je je niet druk hoeft te maken over wat dan ook. Kortom; dat alles tot in de puntjes verzorgd wordt.

GELIJK EEN VRIJBLIJVENDE AANVRAAG DOEN
Fotografie: www.denisebrandingfotografie.nl
Fotografie: www.denisebrandingfotografie.nl
rene checklist2

Toch liever zelf je familiefeest organiseren?

Ook daar helpen we je graag bij! De afgelopen jaren hebben we duizenden partijen gedraaid. Alle kennis en ervaringen hebben we voor je samengevoegd in een gratis checklist, zo weet je zeker dat je niks vergeet.

We snappen dat je huiverig bent om je e-mailadres achter te laten. We gaan er heel zorgvuldig mee om en je kan je op elk moment, met één klik weer uitschrijven.

Kopie van Kopie van Kopie van Kopie van premium diner buffet (Facebook-bericht (Liggend))
Scherm­afbeelding 2024-04-18 om 11.33.04
Schermafbeelding 2021-07-29 om 16.02.57

Jullie plezier en samenzijn staat voorop

Als je je druk had willen maken over de organisatie dan had je het feest wel thuis of in een zaaltje gehouden.😉 Dit is ons doel; jullie de aandacht voor elkaar, wij de aandacht voor jullie, met persoonlijke service, een prachtige locatie, fijne ambiance en heerlijk eten en drinken.

Ons panoramarestaurant is centraal gelegen in Nederland wat ideaal is voor families die wat verder van elkaar wonen. We zijn omringd door een beschermd natuurgebied, dus het maken van een natuurwandeling voor of tijdens het feest is mogelijk. Heerlijk, al zeggen we het zelf. Veel mensen vinden het prettig om hun benen even te kunnen strekken. Daarnaast heeft ons restaurant een heel mooi uitzicht over de Neder-Rijn. Parkeren kan op eigen terrein voor de deur, wel zo fijn.

Als alle generaties van de familie bij elkaar komen, waarbij sommigen elkaar al een tijd lang niet gezien hebben, kan het wel eens een drukke boel worden. Daarom hebben we in ons restaurant een ruimte gecreëerd speciaal voor familiefeesten zodat jullie echt met elkaar in gezelschap zijn.

Fotografie: www.denisebrandingfotografie.nl
Fotografie: www.denisebrandingfotografie.nl
Fotografie: www.denisebrandingfotografie.nl

Hoe ziet een familiefeest er in de praktijk uit?

De meeste familiefeesten starten om 13.00 uur en om 17.00 uur, al behoren andere tijdstippen ook tot de mogelijkheden.

Jullie komen bijeen in de daarvoor bestemde ruimte en groeten elkaar. Er wordt wat gekletst en alle andere gasten komen binnen. Zodra jullie compleet zijn en ieder zijn plekje heeft gevonden serveren we koffie of thee met wat lekkers.

Vanaf dat moment begint het feest. Wij zorgen ondertussen voor het warm & koud buffet met heerlijke gerechten, met keuze uit zowel vis, vlees en vegetarisch.

Scherm­afbeelding 2024-04-18 om 11.26.12

Familiefeest arrangement

Wij hebben dit arrangement speciaal samengesteld voor familiefeesten vanaf 20 personen. Daarin zit het volgende inbegrepen.

 • Privéruimte
 • Ontvangst met koffie/thee en een petitfour
 • Warm & koud buffet
 • Drie drankjes
 • Dessert
 • Koffie/thee ter afsluiting

Je kan hier alvast een kijkje nemen wat we serveren. (Indien je een variatie wil op de gerechten is dat geen probleem. Dit bespreekt onze collega graag met je in een persoonlijk gesprek.) 

Dit arrangement bedraagt €49,50 per persoon. (hier zit een korting van +- €10.00 p.p. in verwerkt)

(weekend €5,00 p.p. toeslag voor een privébuffet in de ruimte zelf)

Een geweldig familiefeest organiseren, daar zelf geen omkijken naar hebben maar wel ten volste kunnen genieten. Dat is wat we doen.

Maar wij snappen ook dat je eerst de mogelijkheden wil bespreken en de ruimte wil zien. Daarom nodigen we je van harte uit voor een persoonlijk gesprek inclusief een rondleiding in ons restaurant.

VUL DIT FORMULIER IN EN WE NEMEN Z.S.M. CONTACT MET JE OP
Scherm­afbeelding 2024-04-18 om 11.32.25

Generatie op generatie komen families naar De Blaauwe Kamer, iets waar we heel trots op zijn. De laatste jaren hebben we het restaurant opgeknapt, verbouwd en helemaal opnieuw ingericht tot een restaurant met een moderne en ontspannen uitstraling.

NederlandseHORECAprijzen2023_2024_logo
Fotografie: www.denisebrandingfotografie.nl
Fotografie: www.denisebrandingfotografie.nl
Fotografie: www.denisebrandingfotografie.nl

Veelgestelde vragen

Misschien zijn er nog twijfels of heb je vragen. Dat is te begrijpen, geen feest is hetzelfde. Bekijk hieronder onze meest gestelde vragen, grote kans dat je antwoord ertussen zit en anders mag je ons altijd even bellen op 0317 421410 of mailen naar reserveringen@deblaauwekamer.nl.

­Kinderen tot 6 jaar kunnen gebruikmaken van onze speelkamer. Zijn de kinderen ouder of komen jullie met meer dan 8 kinderen? Dan raden wij aan een extra activiteit bij te boeken. Denk hierbij aan lasergamen of een escape room. In een persoonlijk gesprek leggen we je graag uit hoe dat in z’n werk gaat. De activiteiten vinden plaats boven ons restaurant in De Blaauwe Arena.

Ja, ook volwassenen kunnen met de kinderactiviteiten meedoen. Hier zijn verschillende mogelijkheden in. In een persoonlijk gesprek kunnen we dat makkelijker je aan je uitleggen. Er is veel mogelijk namelijk.

Ons panoramarestaurant is gelegen in natuurgebied De Blaauwe Kamer. Wanneer je een familiefeest bij ons organiseert, kan je ervoor kiezen om een prachtige natuurwandeling te maken in de omgeving. Lekker even de benen strekken en de buitenlucht in, ook hebben we tal van andere soorten activiteiten en spellen. Te veel om op deze pagina specifiek in te gaan, maar in een persoonlijk gesprek leggen we het graag aan je uit wat er allemaal kan.

Graag horen wij uiterlijk zeven dagen voordat het feest plaatsvindt of er sprake is van diëten en/of allergieën. Voor diegene maken we iets extra’s of we passen het buffet er op aan (afhankelijk van de aantallen en de wensen).

Wij hebben Hertog Jan op de tap.

Bij jullie privéruimte hoort ook een privéterras met uitzicht over de Neder-Rijn. Afhankelijk van de groepsgrote kunnen jullie geheel of gedeeltelijk buiten zitten. Bij mooi weer zijn er parasols en bij wat kouder weer kunnen de heaters aan.

Ja, je kan de beamer op voorhand reserveren. Gratis. Wij zorgen dan dat dit op tijd voor jullie klaarstaat met een HDMI of VGA-kabel.

Buffetten worden gedurende 1,5 uur aangevuld waar nodig.

Wij beschikken over een minder-valide toilet en op de benedenverdieping, waar het restaurant is, zijn alle ruimten rolstoeltoegankelijk. De Blaauwe Arena is helaas niet rolstoeltoegankelijk, aangezien de eerste etage alleen met de trap te bereiken is.

Je wensen zijn zeker bespreekbaar en wij laten graag aan je zien wat hierin mogelijk is aan de hand van de tafels die wij hebben. In een persoonlijk gesprek kunnen we dat makkelijker je aan je uitleggen.

Absoluut! Veel mensen boeken een partij bij ons, dus om er zeker van te zijn dat de ruimte beschikbaar blijft, adviseren wij je om een optie te plaatsen. Deze optie geldt voor 10 dagen. Mocht er een andere aanvraag komen voor dezelfde datum, dan nemen wij eerst contact met jou op.

Belangrijk om te weten: geef uiterlijk zeven dagen voordat het feest plaatsvindt het definitief aantal gasten door, inclusief eventuele dieetwensen en allergieën. 

Op basis van dit aantal berekenen wij de totale reserveringswaarde; x aantal personen x €49,50 plus eventuele bijgeboekte uitbreidingen.

Voor het familiefeest-arrangement (waaronder een privéruimte, inclusief buffet) geldt ten allen tijden een minimum van 20 personen.

Uiterlijk zeven dagen van te voren kan je kosteloos annuleren. Bij het annuleren binnen die zeven dagen betaal je 75% van de reserveringswaarde. (Het bedrag dat zeven dagen van te voren is vastgesteld).

De annulering willen wij per e-mail ontvangen reserveringen@deblaauwekamer.nl (of per gedateerde brief). Telefonisch of mondeling geldt een annulering niet.

Je kan betalen met pinpas, creditcard (behalve American Express) en contante euro's.

Indien de betaling per factuur plaatsvindt geldt de volgende voorwaarde; betaling binnen acht dagen na ‘facturatiedatum.’

Ik wil een afspraak inplannen!
Fotografie: www.denisebrandingfotografie.nl
Fotografie: www.denisebrandingfotografie.nl
to top button