De Blaauwe Arena

CIRCA 500 VIERKANTE METER SPEELPLEZIER!

De Blaauwe Arena

Naast Panorama Restaurant De Blaauwe Kamer is circa 500 vierkante meter ruimte vrijgemaakt voor het spelen van de spannendste en meest uitdagende spellen. Lasergame 2.0, Archery Tag, Schieten op de schietbaan, kinderescaperooms, en nog veel meer! Ideaal voor vrijgezellenfeesten, groeps-, bedrijfs- en familie-uitjes. Mocht u even moeten wachten dan hebben we een apart bar/lounge gedeelte, waar u heerlijk kunt ontspannen met een hapje en drankje. Tevens is er een dartbord en tafelvoetbal aanwezig voor de liefhebbers. Aansluitend een hapje eten? Geen probleem! Het Panorama Restaurant is één deur verder waar u heerlijk de dag kunt afsluiten!

De Arena

In De Blaauwe Arena zijn verschillende ruimtes ingericht en omgetoverd tot de verlaten droogkamers van de oude steenfabriek. Het is duidelijk te zien dat hier al zwaar gestreden is door verschillende partijen. De arena is verdeeld over twee aangesloten verdiepingen en drie verschillende ruimtes. De perfecte plek voor het spelen van de strategische spellen zoals Airsoft, Reball, Archery Tag en Lasergame!

de blaauwe arena wageningen lasergamen
de blaauwe arena wageningen archery tag

Overige activiteiten

Buiten de baanactiviteiten biedt De Blaauwe Arena ook andere groepsuitjes aan. Spannende en grappige activiteiten, zoals Wij houden van Holland, De slimste mens aan tafel, Escape Room Dinerspel, Minute To Win It, Las Vegas Casino, Nostalgie met de Oud-Hollandse Spelen, een georganiseerde wandeltocht door het aangrenzende prachtige natuurgebied en eventueel genieten van een mooie Rijntocht met de mogelijkheid om te barbecueën op de boot. Oftewel voor elke groep is er wel een passende activiteit bij De Blaauwe Arena.

to top button