Vacature basis of zelfstandig werkend kok
Goed verdienen en werken in een gezellig, enthousiast en divers team?
Dan ben je bij ons aan het juiste adres!
Wij zijn opzoek naar een basis of zelfstandig werkend kok voor ons mooie restaurant midden in de natuur in Wageningen.
We bieden je werk aan voor minimaal 30 uur en maximaal 38 uur in de week. In het laatste geval verspreidt over vier dagen. Om 16.30 uur eten we samen voordat het diner begint en de avond sluiten we (natuurlijk) af met een borrel.
In onze app geef je je eigen beschikbaarheid en je gewenste vrije dagen door. Op die manier ben jij in controle van wanneer je werkt (en vrij wilt zijn). Ook kan je in de app chatten met collegaβs. Als je bij ons als gast komt dineren krijg je een leuke personeelskorting.
Je komt terecht in een divers team met collegaβs tussen de 17 en 70 jaar oud. We hebben dan ook geen voorkeur qua leeftijd voor deze vacature! Je werkt in de keuken samen met ongeveer 6 Γ‘ 10 collegaβs. Ook qua Nederlandse taal hoeft het niet 100% on point te zijn. Wel is het belangrijk dat jij je collegaβs kan verstaan, zij jou kunnen verstaan en dat je bonnetjes kan lezen.
Daarnaast is het een modern restaurant; we werken met tablets en sinds kort zelfs met robots. Gerechten die je bereidt geef je dus ook wel eens mee aan de robot.
Er is ruimte voor eigen initiatief en meedenken met gerechten.
Een paar pluspunten in een notendop:
- Hoger salaris dan conform horeca CAO
- Je hoeft niet standaard elk weekend te werken
- We zijn innovatief en modern, zo werken we met tablets en zelfs met robots
- Per direct beginnen
- Reiskostenvergoeding
- We hebben geen voorkeur qua leeftijd
- Personeelskorting
- Werken midden in de natuur
- In controle over je eigen beschikbaarheid via de app
- Divers team
- Grote keuken
Wat kom jij brengen?
Als basis kok of zelfstandig werkend kok vind je het uiteraard leuk om met eten en koken bezig te zijn. Daarnaast houd je van doorpakken en laat je je niet snel gek maken op drukke momenten. Kwaliteit van de gerechten blijft altijd je prio. Je houdt je collegaβs op de hoogte van wat er aan jouw kant gebeurt zodat je samen met elkaar ervoor zorgt dat de lunch en diner goed verloopt. Je hebt minimaal 2 jaar ervaring in een eetcafΓ© of restaurant aan de koude kant.
Wij leren je graag kennen! Bij ons geldt de regel: bij twijfel solliciteren. En het sollicitatieproces houden we graag simpel. Schrijf in een paar regels waarom je graag bij ons wil werken en mail dat samen met je cv (inclusief foto) naar: fabian@deblaauwekamer.nl. Je krijgt binnen een week reactie.