De Blaauwe Kamer Battle (tevens in kersteditie 2022)

De Blaauwe Kamer Battle (nu ook in kersteditie 2022 te boeken!)

Interactieve indoor quiz

Deze interactieve indoor quiz wordt gespeeld in teams. Er zijn drie hilarische spelrondes. “Kom maar op met die borrel” zal al snel gedacht worden.

Elk team speelt met een iPad. Na de uitleg van de presentator verschijnen de opdrachten vanzelf in beeld. Zodra jullie een vraag of opdracht goed hebben schuiven jullie meteen een plaats op in de ranking. Dit is direct zichtbaar op de iPad. O en we verklappen vast… een iPad heeft niet voor niets een opneemfunctie.

Het winnende team wint de schaal met bitterballen en mag zelf bepalen of zij dit delen met de rest tijdens jullie welverdiende borrel.

Vanaf €47,50 p.p. incl. dranken en gerechten

Bekijk hier alle informatie, voorwaarden en prijzen. 


de blaauwe arena wageningen

Naast Panorama Restaurant De Blaauwe Kamer is circa 500 vierkante meter ruimte vrijgemaakt voor het spelen van de spannendste en meest uitdagende spellen in De Blaauwe Arena. Vanuit De Blaauwe Arena organiseren wij verschillende groepsactiviteiten. Kinderfeestjes, bedrijfsuitjes, vrijgezellenfeesten of familiedagen, voor elk soort gelegenheid kunt u bij ons terecht. Aansluitend een hapje eten? Geen probleem! Het Panorama Restaurant is één deur verder waar u heerlijk de dag kunt afsluiten!

to top button