Escape Room Wageningen

 

Escape Room Wageningen

Escape Room Wageningen daagt jou en je vrienden uit om binnen een uur een van de escape rooms te ontsnappen. Houden jullie de zenuwen in bedwang om alle verborgen hints aan elkaar te verbinden om zo alle puzzels, raadsels en uitdagingen op te lossen terwijl de tijd langzaamaan weg tikt?

Denk je deze uitdaging aan te kunnen? Reserveer dan nu en bewijs dat jij het in je hebt. Het spel kan gespeeld worden met groepen van 3 tot 7 personen en is uitermate geschikt voor groepen vrienden, collega’s en vrijgezellenfeesten.

Na een korte uitleg van de instructeur ga je naar binnen en wordt de deur op slot gedraaid. Vanaf dan is het aan jullie om binnen de aangegeven tijd te ontsnappen. Als je niet samenwerkt lukt het niet. Zijn jullie in staat om de kwaliteiten van je teamgenoten op te sporen en deze juist in te zetten? Een spannende activiteit voor zowel kleine als grote groepen.

Vanaf €15,00 p.p.

Bekijk hier alle informatie, voorwaarden en prijzen. 


 

 

de blaauwe arena wageningen

 

Naast Panorama Restaurant De Blaauwe Kamer is circa 500 vierkante meter ruimte vrijgemaakt voor het spelen van de spannendste en meest uitdagende spellen in De Blaauwe Arena. Vanuit De Blaauwe Arena organiseren wij verschillende groepsactiviteiten. Kinderfeestjes, bedrijfsuitjes, vrijgezellenfeesten of familiedagen, voor elk soort gelegenheid kunt u bij ons terecht. Aansluitend een hapje eten? Geen probleem! Het Panorama Restaurant is één deur verder waar u heerlijk de dag kunt afsluiten!

to top button