La Casa de Papel

 

La Casa de Papel

La Casa de Papel is ons nieuwste escape spel, gebaseerd op de populaire Netflix serie! Werk nauw samen met je team om deze Virtual Reality en Real Life puzzels op te lossen! Welk team weet als eerste onder leiding van El Profesor het Spaanse Muntgebouw te beroven? De top 3 krijgt van ons een prijs!

Jullie worden welkom geheten en opgedeeld in teams. Ieder team van 4 a 5 personen krijgt 1 VR-bril, een walkietalkie, verschillende props en een notitieboekje. Wat gebeurt er in de Virtuele wereld en wat is er te vinden in de echte wereld? Jullie spelen het spel aan en rondom de tafel.
Wij verzorgen voor jullie teamuitje, familiedag of vriendengroep een middag- of avondvullend programma op maat!

Vanaf €55,00 p.p. incl. dranken en gerechten

Bekijk hier alle informatie, voorwaarden en prijzen. 


 

 

de blaauwe arena wageningen

 

 

Naast Panorama Restaurant De Blaauwe Kamer is circa 500 vierkante meter ruimte vrijgemaakt voor het spelen van de spannendste en meest uitdagende spellen in De Blaauwe Arena. Vanuit De Blaauwe Arena organiseren wij verschillende groepsactiviteiten. Kinderfeestjes, bedrijfsuitjes, vrijgezellenfeesten of familiedagen, voor elk soort gelegenheid kunt u bij ons terecht. Aansluitend een hapje eten? Geen probleem! Het Panorama Restaurant is één deur verder waar u heerlijk de dag kunt afsluiten!

to top button