Lasergamen 2.0

Lasergamen 2.0

Schakel de vijand uit in de verlaten droogkamers van de voormalige steenfabriek. Beleef de strijd en waan uzelf in een surrealistische omgeving. De lichtshow, auto’s en rookmachines zorgen voor de adrenaline die u zeker nodig heeft met dit spel. Met de nieuwe wapens zijn er geen schadelijke lasers meer en bent u soepel en vrij te bewegen en is het spel nog realistischer.

Mocht u even moeten wachten dan hebben we een aparte bar/lounge gedeelte waar u heerlijk kunt ontspannen met een hapje en drankje. Tevens is er een dartbord en tafelvoetbal aanwezig voor de liefhebbers.

Vanaf €7,50 p.p.

Bekijk hier alle informatie, voorwaarden en prijzen. 


de blaauwe arena wageningen

Naast Panorama Restaurant De Blaauwe Kamer is circa 500 vierkante meter ruimte vrijgemaakt voor het spelen van de spannendste en meest uitdagende spellen in De Blaauwe Arena. Vanuit De Blaauwe Arena organiseren wij verschillende groepsactiviteiten. Kinderfeestjes, bedrijfsuitjes, vrijgezellenfeesten of familiedagen, voor elk soort gelegenheid kunt u bij ons terecht. Aansluitend een hapje eten? Geen probleem! Het Panorama Restaurant is één deur verder waar u heerlijk de dag kunt afsluiten!

to top button