Puzzelproeverij

Met jouw gezelschap lekker eten en puzzelen? Dat is een keer wat anders!

Jullie puzzelen je 3-gangendiner of lunch vrij! Voorafgaand aan elke gang krijgen jullie per team van 3-5 personen een puzzel die in een half uur tijd opgelost dient te worden.

De puzzels variëren van kennis-, logica-, reken- tot taalpuzzels. Alle puzzels zijn door Puzzelproeverij met de hand gemaakt. Je hebt alleen een smartphone nodig om je inlogcode in te vullen. In dezelfde online omgeving zal je ook eventuele hints ontvangen en wordt de tijd digitaal bijgehouden. De tijd start zodra de puzzel op tafel staat. De tijd stopt zodra je de juiste oplossing ingevoerd hebt op je telefoon. Alle tijden van alle deelnemers worden bijgehouden in een klassement, zodat je kunt zien hoe goed je het gedaan hebt. Voor de puzzels wordt € 7,50 per persoon berekend naast de lunch of het diner.

Totaalprijs is op basis van a la carte.

Bekijk hier alle informatie, voorwaarden en prijzen. 


 

 

de blaauwe arena wageningen

 

 

Naast Panorama Restaurant De Blaauwe Kamer is circa 500 vierkante meter ruimte vrijgemaakt voor het spelen van de spannendste en meest uitdagende spellen in De Blaauwe Arena. Vanuit De Blaauwe Arena organiseren wij verschillende groepsactiviteiten. Kinderfeestjes, bedrijfsuitjes, vrijgezellenfeesten of familiedagen, voor elk soort gelegenheid kunt u bij ons terecht. Aansluitend een hapje eten? Geen probleem! Het Panorama Restaurant is één deur verder waar u heerlijk de dag kunt afsluiten!

to top button