Vacature Restaurant Manager

Stap In De Prachtige Wereld Van Panorama Restaurant De Blaauwe Kamer.

Ben jij een natuurlijk leider die bruist van de energie en passie voor de horeca? Zoek je een dynamische rol waarbij je volop uitdaging en verantwoordelijkheid krijgt? Zoek dan niet verder!

De Blaauwe Kamer, gevestigd in het idyllische Wageningen, is een panorama-restaurant dat zich kenmerkt door een levendige atmosfeer en een adembenemend uitzicht.

Voor deze unieke locatie zijn we op zoek naar een Restaurantmanager die samen met de 1e medewerkers de dagelijkse operaties kan leiden en de visie kan vormgeven om ons naar de toekomst te brengen.

Wat bieden wij?

- Een aantrekkelijk salaris van €3500 per maand - €4500 (i.v.m. winstpremie)

- Winstpremie (% van de winst)

- 25 vakantiedagen

- Reiskostenvergoeding

- Contract voor 38 uur (eventuele overwerkuren zijn reeds gecompenseerd in het hogere salaris en bijkomende winstpremie)

- Een pittoreske werkomgeving met een toegewijd team

Takenpakket

- Algemeen beheer over het restaurant (samen met de 1e medewerker) en keuken (samen met de chefkok)

- Zorg dragen over de gasttevredenheid

- Beheer van de algemene mailbox

- Verantwoordelijkheid voor personeelsplanning en voorraadbeheer

- Beheer van de dagelijkse tafelindelingen, maximale bezetting realiseren en updates van reserveringen in samenwerking met de afdeling reserveringen verwerken

- Eerste aanspreekpunt bij problemen en het nemen van eindbeslissingen

- Samen met HR verantwoordelijk voor het werven van nieuwe teamleden, het voeren van sollicitatiegesprekken en het opstellen van contracten

- Het behalen van omzetdoelen

- Leveranciersprijzen voor alle afdelingen opvragen en bekijken of er alternatieven zijn.

- Het bedenken en implementeren/uitvoeren van marketingstrategieën

Wat verwachten wij van jou?

- Minimaal 5 jaar aantoonbare ervaring in een soortgelijke functie

- Stressbestendigheid in een drukke restaurantomgeving (Gastenaantallen: lunch 200/300 tijdens het weekend incl. buffetten, diner 175/200)

- Barst van de energie en hebt geen 09.00 – 17.00 mentaliteit.

- Beschikbaarheid om 5 dagen per week te werken (waaronder weekenden)

- 7 dagen per week bereikbaar voor eventuele calamiteiten

- Een creatieve, 'out of the box' denkwijze en proactieve houding

- Vermogen om een overzicht te houden over alle aspecten van het restaurant en in te springen waar nodig

- Continue op zoek naar manieren om de bedrijfsprocessen te verbeteren/versnellen/versimpelen.

Als restaurantmanager ben je samen met de 1e medewerkers het kloppende hart van ons restaurant. Je leidt niet alleen ons team, maar bent ook het gezicht naar onze gasten toe. Ben jij een probleemoplosser met organisatietalent, en klaar om ons team naar nieuwe hoogten te leiden? Dan zijn we op zoek naar jou!

Word deel van het succesverhaal van De Blaauwe Kamer.
Solliciteer vandaag nog en neem het roer over van een van de meest levendige restaurants in Wageningen. We kunnen niet wachten om je te ontmoeten!

Stuur jouw uitgebreide motivatie en CV met foto naar fabian@deblaauwekamer.nl.

fulltime bedieningsmedewerker
bedieningsrobot

Panorama Restaurant De Blaauwe Kamer heeft zijn naam te danken aan de historie van de steenfabriek die toentertijd al de naam De Blaauwe Kamer droeg. Vanaf 1900 bakte men er zo’n 500.000 bakstenen per week. Dit pand diende toen als droogkamer waar de bakstenen te drogen werden gelegd. In 1990 zijn de droogkamers verbouwd tot restaurant. Er zijn nog steeds een hoop restanten te vinden van de steenfabriek in het gelijknamige natuurgebied De Blauwe Kamer. Het natuurgebied is op natuurlijke wijze hersteld en dient nu als een prachtig wandelgebied met een grote diversiteit aan diersoorten en is een trekpleister voor vogelspotters. Een bezoek aan ons restaurant is ideaal te combineren met een wandeling of fietstocht. Ook hebben we aan de kleine eters gedacht. Zo hebben kinderen bij ons een ruime keuze uit gerechten en kunnen ze tijdens het wachten lekker spelen in de kinderspeelruimte. Dineren bij Panorama Restaurant De Blaauwe Kamer is een culinaire verwennerij midden in de natuur.

personeel de blaauwe kamer
blaauwe kamer
to top button